Bestuur

ton

Ton Steenbakkers

Voorzitter

Als voorzitter van de DGG wil Ton vooral aandacht geven aan de teamgedachte binnen de DGG. Samen er de schouders onder zetten om Geldrop-Mierlo steeds weer een beetje mooier en leefbaarder te maken te maken.

bart

Bart Aarts

Penningmeester

Bart ondersteunt de DGG als Penningmeester vooral omdat zij veel voor de jeugd van Geldrop-Mierlo wil betekenen, en de fractieleden altijd bereid zijn om naar de mensen te luisteren.

Bij de DGG heeft hij geleerd dat je altijd moet werken aan een concrete oplossingen die de burger kan begrijpen. Juist doordat de DGG als partij actief naar de burgers in Geldrop-Mierlo toegaan, houden zij voeling met wat de inwoners van onze gemeente willen. Bovendien vertelt de DGG regelmatig aan de inwoners waar ze mee bezig is. Geen ivoren toren, geen afstand maar met beide benen in de samenleving strijden voor het belang van de inwoners.

frans

Frans Stravers

Secretaris

Frans Stravers is al ruim 15 jaar secretaris van de DGG. Frans voert het secretariaat van de DGG. Ook het archief is bij hem in goede handen. Toen de DGG 40 jaar bestond heeft hij het gehele DGG archief gedigitaliseerd en heeft hij samen met Ton Steenbakkers een boek geschreven over 40 jaar lokale politiek in Geldrop.  Als secretaris heeft hij veel contacten met inwoners en vereningingen in Geldrop.

claudia

Claudia Aarts-Averink

Bestuurslid

Als bestuurslid van de DGG houdt Claudia zich voornamelijk bezig met het DGG burgerpanel en de werving van nieuwe leden.