Nieuws

Wijkbijeenkomst Zesgehuchten, Geneoenhuis en Bronzenwei

Wijkbijeenkomst Zesgehuchten

26 september vanaf 20:00 in jeugdhuis de Vlerken.

Op donderdag 26 setpember organiseert de DGG een wijkbijeenkomst voor de wijken Zesgehuchten, Genoenhuis en Bronzenwei.  Vanaf 20:00 uur in Jeugdhuis de Vlerken. Papenvoort 1a te Geldrop (achter gemeenschapshuis Zesgehuchten)

We willen allemaal dat Geldrop-Mierlo een prettige leef- en werkgemeente is waar mensen graag wonen. De DGG wil van Geldrop-Mierlo een gemeente maken waar inwoners samen een goede leefomgeving te creëren. Zo blijft Geldrop-Mierlo een gemeente waar het goed wonen is. Daarnaast wil de DGG een gemeentelijke organisatie die naast de inwoners staat en samen met hen kijkt naar wat er te realiseren is, die samen met de inwoners blokkades en struikelblokken opruimt en die vernieuwende initiatieven vanuit de inwoners ondersteunt. Kijken hoe het wél kan gaat altijd boven zeggen waarom het niet kan.

Natuurlijk klinkt dit goed maar zijn we nog lang niet zover. In elke wijk dus ook in uw wijk spelen zaken die we kunnen en moeten verbeteren. Als grootste politieke partij van Geldrop willen we graag samen met u het voortouw nemen. Daarom nodigen wij u van harte uit om ons tijdens de wijkbijeenkomst te komen vertellen waar het beter moet en hoe het in uw ogen beter kan. Wij gaan er dan graag voor u mee aan de slag!