Nieuws

Frans Stravers Lijsttrekker DGG bij gemeenteraadsverkiezingen 2022

kieslijst

Maatschappelijk zeer betrokken

Op 25 november heeft de ledenraad van de DGG Frans Stravers aangewezen als lijsttrekker van de DGG bij gemeenteraadsverkiezingen 2022. Het is de vierde keer dat Frans Stravers de Lijst van de DGG aanvoert.

“Het bestuur van de DGG heeft Frans voorgedragen aan de ledenraad”, aldus DGG-voorzitter Ton Steenbakkers. “De ledenraad van de DGG is unaniem van mening dat Frans de beste keuze is en heeft de voordracht overgenomen.”

“Ik zit in de politiek omdat ik maatschappelijk zeer betrokken ben. Zo vertelt Frans Stravers; “Er zijn genoeg zaken waar de inwoners mij op aanspreken en die verbeterd moeten worden. Daarom wil ik me inzetten voor een leefbaar en duurzaam Geldrop-Mierlo waarin we inwoners verleiden om mee te doen aan het ontwikkelen van onze gemeente op allerlei gebieden. Ik wil samen met de inwoners staan voor een toekomst waarin het niet alleen bij woorden blijft maar waarin we zaken daadwerkelijk aanpakken. Daar kunnen de inwoners ons altijd op aanspreken.”

Kieslijst

Op de tweede plaats van de lijst van de DGG staat de huidige wethouder van de DGG Peter Looijmans. De afgelopen vier jaar heeft Peter zich als wethouder sterk gemaakt voor wijkontwikkeling en gebiedsgericht werken, voor sport en bewegen, welzijn en zorg en voor werk en inkomen in onze gemeente.

Nieuw op plaats drie is Ingemar Lubbers. Sinds kort is zij burgercommissielid namens de DGG. Zij is de eerste vrouw op de lijst. Ingemar werkt al meer dan 30 jaar in de geriatrische zorg, een vak dat ze nog steeds boeiend vindt. Daarnaast is zij vrijwilliger bij Alzheimer Nederland en zet ze zich in voor een Dementie Vriendelijke samenleving.

Verder staan de raadsleden Henk Dielis, Serkan Yarangümeli, Dirk van Weert en Eric Ketelaars in de kop van de lijst evenals burgercommissieleden Frits van den Eijnden en Frans Thijssen.

kieslijst totaal