Nieuws

DGG-wethouder Peter Looijmans opent de nieuwe fietsenreparatiedienst van Het Goed Geldrop

fiets

Vanaf 21 februari is er in Het Goed een fietsenreparatiedienst. Je kunt hier een tweedehands fiets kopen. Gedurende het project worden medewerkers opgeleid, naar verwachting kunnen de inwoners van Geldrop-Mierlo medio april hier ook terecht voor eenvoudige reparatiewerkzaamheden. DGG-wethouder Peter Looijmans verrichte de officiële openingshandeling waarmee het project van start ging.

DGG is voor een gemeente waarin iedereen mee kan doen.

“In ons beleid geven we veel ruimte aan projecten die een bijdrage leveren aan de maatschappelijke participatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.” aldus Peter Looijmans. DGG is voor een gemeente waarin iedereen mee kan doen.

Voor dit project hebben een aantal partijen de handen ineengeslagen; Het Goed, Senzer, Lunetzorg en het Dorpsleerbedrijf van de LEVgroep.  Ook fietsenmaker John Vermeulen Fietsplezier is bij dit initiatief betrokken door middel van het aanleveren van tweedehandsfietsen en door periodiek voor de medewerkers een workshop te geven.

Wil je deelnemen aan dit mooie project en jouw opgedane kennis en vaardigheden overbrengen aan de medewerkers? Neem dan contact op met hilde.hess@levgroep.nl LEVgroep Geldrop-Mierlo