Nieuws

DGG in gesprek met de inwoners in Centrum Geldrop

Op zaterdag 27 oktober was de gehele fractie van de DGG in het centrum van Geldrop onderweg om te spreken met de inwoners. De DGG kraam stond op de Heuvel opgesteld en hier konden belangstellenden meer informatie krijgen over de gemeentebegroting voor de komende jaren.

Daarnaast lieten de fractieleden en de DGG-wethouder door het centrum en spraken zij met inwoners over uiteenlopende thema’s Zo ging het over de overlast van scooters in het centrum en de aanpak hiervan, oer geluidsoverlast van de A67, over activiteiten voor jongeren, de nieuwbouw van het Strabrecht College en ander thema’s die de inwoners bezighouden.

Het was een geslaagde dag en er is veel input van de inwoners opgehaald die de DGG in de komende maanden gaat verwerken.

De vraag “Zijn er weer verkiezingen?” werd veelvuldig gesteld. Inwoners moeten nog wennen aan het feit dat een lokale politieke partij zich ook laat zien als er geen verkiezingen zijn. DGG wil niet alleen tijdens de verkiezingscampagne maar altijd in contact blijven met de inwoners!