Nieuws

De DGG draagt Wintersfeer een warm hart toe. Een fantastische activiteit die sfeer en verbondenheid brengt in onze gemeente.

Peter Looijmans

Dank aan alle vrijwilligers.

Traditiegetrouw werd afgelopen zondag wintersfeer afgesloten met de nieuwjaarsreceptie van de Gemeente. Net als zijn collega-wethouders deelde DGG-wethouder Peter Looijmans oliebollen uit aan het aanwezige publiek.

De DGG draagt Wintersfeer een warm hart toe. Een fantastische activiteit die sfeer en verbondenheid brengt in onze gemeente. Dank aan de 65 vrijwilligers die dit evenement mogelijk maken.

wintersfeer

Wintersfeer verdient een steuntje in de rug.

De DGG is van mening dat deze activiteit alle ondersteuning van uit de gemeente verdiend. Of het nu gaat over de afvalverwerking aan het einde van het evenement, de kosten voor de stroom of het milieuvriendelijk afvoeren van het sneeuwschraapsel van de ijsbaan. Er zijn nog veel zaken waarbij de organisatie een steuntje inde rus kan gebruiken. Als het aan de DGG ligt dan komt dit steuntje in de rug er volgend jaar vanuit de gemeente. Dit soort waardevolle activiteiten verdienen dat!